Обяви за работа в Плевен от bg-rabota.com


Обяви за работа

Социална асистентка за Lightcliffe, Англия

Обява за работа за "Здравеопазване", публикувана на 05.12.2017 , разгледана 2906 пъти


НЕАКТИВНА
Английска фирма партньор на United Partners HR търси социална асистентка за краткосрочен ангажимент за обгрижване за възрастнa госпожа (дневна или нощна смяна) в Lightcliffe (близо до Halifax), АНГЛИЯ.
• Период за заетост: 1 месец
• За клиента: Мила възрастната дама (бивша балерина) на 92 г. с деменция, на легло, със сърдечни проблеми, трудност при концентрация и състояния на тревожност. Понякога е неспокойна и дезориентирана към време, място и хора.
• Задължения на кандидата за работа в Англия: Изисква се помощ при преобличане, лична хигиена, смяна на памперси, разходки и компания, даване на лекарства, приготвяне на храни и напитки и поддържане на домакинството (готвене, чистене, пазаруване, пране и грижа за две котки, които пациентката обожава).
• Изисквания към кандидата: Да е дипломатична и мила социална асистентка с опит, да може да готви и да има много добри познания по английски език; да изпълнява поставените лекарски предписания и да води ежедневна писмена документация.
БЕЗ КОМИСИОННИ И ТАКСИ!!!
За повече информация ще се радваме да се свържете се с нас на тел. 0877215988, skype: united.partners.hr или изпратете автобиография с актуална снимка на t.yordanova@unitedpartnershr.eu


Град: Всички

Телефон: 0877215988

Имейл: t.yordanova@unitedpartnershr.eu

Лице за контакти: Татяна Йорданова


« назад