JOB SPARTNER BG      БГ КНИГИ      АПАРТАМЕНТИ ПОД НАЕМ
Обяви за работа в Плевен от bg-rabota.com

» Правила за ползване


www.BG-Rabota.com - Правила за ползване


  1. Публикувайте обяви САМО ако предлагате свободно работно място. Не се допускат обяви за набиране на реферали за PTC/PPA сайтове, както и обяви за MLM маркетинг.


  2. Не пускайте обяви с нецензурно съдържание или обиден и клеветнически характер.


  3. Не публикувайте обяви свързани със сексуални услуги: набиране на компаньонки, еротични модели и т.н.


  4. Не пускайте една и съща обява по няколко пъти. Всяка клонирана обява ще бъде изтривана без предупреждение. При системно нарушаване на това правило, ще ви бъде деактивиран акаунта. Можете да пуснете обява със същото или сходно съдържание, един месец след публикуване на старата.


  5. Публикувайте обявите на кирилица. Изключение правят само обявите на чужд език. Обяви публикувани на български, но с латински букви, ще бъдат изтривани.


  6. Ако публикувате обява за работа в чужбина, задължително опишете фирмата работодател/посредник и оставете телефон за контакти и име на лице за връзка.


  7. Пускайте обявите в съответстващи на съдържанието им категории. Ако такива липсват предложете ги за добавяне.


  8. С регистрацията си потребителят се съгласява в потребителските му профили в сайта, Facebook или където и да било другаде във виртуалното пространство или на обявения от него E-mail адрес, да му бъдат изпращани лични, рекламни или други търговски съобщения.


  9. BG-Rabota.com не носи отговорност за съдържанието на публикуваните обяви. Тя се поема от подателя.
*- Всяка обявя, която не отговаря на условията за ползване на сайта, ще бъде изтривана без предупреждение, без значение дали е ВИП или не.